Овен Държите се така, сякаш другите хора не ви интересуват. Мислите,

...
 
 
Овен
Държите се така, сякаш другите хора не ви интересуват. Мислите,
Коментари Харесай

Как различните зодии защитават сърцето си от болка

 

 

Овен

Държите се по този начин, като че ли другите хора не ви интересуват. Мислите, че можете да отбраните сърцето си, като носите маска за безмилостен човек.

Телец

Няма да кажете на индивида, че го обичате, до момента в който не получите доказателства, че възприятията ви са взаимни.

 

Близнаци

Влизането във вашия обществен кръг е много мъчно. Веднага щом някой премине границата, незабавно прекъсвате всички връзки с него.

Рак

Връзката ви се развива доста постепенно. Първо би трябвало да се уверите, че индивидът си коства всичките ви старания и едвам тогава ще го пуснете в сърцето си.

Лъв

Между връзките и работата избирате второто, като се преструвате, че не ви е грижа какво ще се случи с персоналния ви живот.

Дева

Имате цялостен лист от неща, които няма да търпите в една връзка. Предвид вашите пресилени стандарти, няма да се срещате с някой, чийто светоглед не съответствува с вашия.

Везни

Няма човек, който да има власт над вас, тъй като сте привикнали да се влюбвате във всеки, който срещнете. Ако някой от тях ви нарани, незабавно ще преминете към идващия в листата.

 

Скорпион

Шегите са това, което ви оказва помощ да скриете същинските си усеща. Не е изненадващо, че не можете да поговорите от сърце по тематиката за любовта.

Стрелец

Едва ли някой е виждал вашето същинско аз. Първо, би трябвало да се уверите, че на индивида може да се има доверие и едвам тогава ще излезете зад непристъпните си стени.

Козирог

Преструвате се, че е добре за вас да сте сами, без да признавате какъв брой мъчно ви е в действителност.

Водолей

Предпочитате да не говорите за страстите си, насочвайки ги към изкуството. Вашата болежка е източникът на вашето креативно ентусиазъм.

Риби

Никой не знае за същинските ви усеща. Вашето мнение: в случай че не говорите за тях на глас, значи те не съществуват.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР